Termeni și condițiiÎn accesarea
optiunilor portalului, utilizatorul se va ghida de următoarele principii:

1. Utilizatorul nu va crea mai multe conturi pe portal și nu va folosi o identitate falsă.

2. Utilizatorul nu va posta sau distribui conținut licențios, ilegal, calomnios, instigator la ură, rasial sau etnic ofensator și agresiv. Administratorii portalului își asumă responsabilitatea de a modera acest conținut cu blocarea ulterioară a contului de utilizator.


3. Portalul oferă posibilitatea de raportare de către alți utilizatori a conținutului menționat în punctul 2. Dacă o postare este raportată de 5 utilizatori, aceasta va fi ulterior moderată de către administratorii portalului. Dacă motivul raportărării acestui conținut va fi unul intemeiat, acesta va fi moderat iar contul utilizatorului care l-a postat, va fi blocat.

4. Utilizatorul nu va posta sau distribui mesaje promoționale, mesaje nedorite (spam), solicitări comerciale.

5. Utilizatorul se va conforma următoarelor condiții de participare la dezbateri:
5.1 Se interzice utilizarea înjuriilor și a cuvintelor obscene.
5.2 Se interzic atacurile personale la adresa altor utilizatori, participanți la dezbateri.
5.3 Se interzic insultele rasiale, sexuale, religioase etc.
5.4 Se interzic amenințările sau implicații ale acestora.
Orice nerespectare a acestor norme sau altor termeni enunțați mai sus poate duce la închiderea contului de utilizator.

6. Utilizatorii își asumă responsabilitatea pentru interacțiunea acestora cu alți membri, utilizatori ai portalului. Administratorii portalului își rezervă dreptul dar nu se obligă să monitorizeze dezbaterile pe portal.

7. Opiniile relatate pe acest website, materialele informative sau oricare alt conținut expus pe portal nu reprezintă punctul de vedere al partenerilor sau finanțatorilor acestui proiect proiect.

8. Administratorii portalului își asumă dreptul de a utiliza informațiile și materialele prezentate pe portal pentru a crea conținut media și promoțional cu referire la acest proiect, inclusiv opiniile utilizatorilor. 

9. Activitate concertată din partea mai multor utilizatori, va duce la blocarea acestora, fara dreptul ca contul sa fie recuperat.