Renato Usatîi nu este așteptat în Republica Moldova. Opiniile cetățenilor


După ce a lipsit câțiva ani de pe scena politicii moldovenești, Renato Usatîi anunță că revine. Mai mult, fostul primar de Bălţi spune că va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie. El intenționează să își creeze un bloc electoral cu numele său. Blocul „Renato Usatîi” ar urma să fie format dintre Partidul Nostru şi Partidul Politic Patria. 

În acest context, o nouă dezbatere a fost lansată în perioada 24-25 Decembrie. Astfel, doar 32% au votat PRO, în timp ce 68% s-au pronunţat CONTRA creării blocului electoral „Renato Usatîi” format dintre Partidul Nostru şi Partidul Politic Patria. Vedeți și opiniile cetățenilor care au fost expuse atât pe www.debates.md, cât și pe pagina de www.facebook.com

CONTRA:

Michael Abott: Renato Usatîi nu e politician, ci clovn. El nu are tehnocrați în partid, ci doar populişti. La noi aşa partide au fost la putere din 2010 în coace. E timpul să scăpăm de populişti

Constantin Shura: Primarul Skype devine Deputatul Skype?

Anatol Margarint: A hotărît să-i mai aducă citeva voturi în poala PD-ului cu fondul că va fi iertat și admis la treuca. Niște Bălteni tulburi la minte îl vor vota in memoriam.

Denis Glatchi: Nu sustin. În afară de concerte nu a făcut nimic. Întoarcerea lui înseamnă numai una: vine să rupă voturi de la opoziție și atât.

PRO: 

Mihai Minzat: Numai partidul lui domnul Usatii a fost și este contra conducerii și numai ei o sa îi pună la dubă pe toți care au participat la furtul miliardului.

Dinu Rotari: Sunt sigur că împreună vom obține un rezultat bun la alegeri. Sunt pentru blocul Renato Usatîi. Într-un ceas bun.

Svetlana Bînzari: În Balti multe s-au schimbat și totul datorită PN și domnului Renato. Balțienii sint foarte multumiti ca au facut alegerea corecta atunci cind au votat pentru domnul Renato, apoi pentru domnul Grigorisin. Orasul a inceput a semana a oras, cu drumuri noi, cu trotuare frumoase, cu pieti renovate, si multe altele, da si nu in ultimul rind sarbatorile organizate de echipa sa, ce nu vor fi uitate de noi, locuitorii acestui oras, dar si de oaspetii nostri, caci asa clipe minunate ca intr-o poveste nu-mi pot aduce aminte sa avut pina acum. Asa ca lumea il va sustine neaparat pe domnul Renato la alegerile parlamentare. PN este unica putere politica din tara care a demonstrat ca munceste pentru cetatenii sai.