ACUM trebuie să accepte în componenţa sa PLDM: rezultatele dezbaterii


Blocul Electoral ACUM trebuie să accepte PLDM în componenţa sa pentru alegerile parlamentare din 2019. De această părere sunt majoritatea cetăţenilor care au participat la dezbaterea organizată de debates.md. Liberal democraţii s-au întrunit la ședința Consiliului Național al formaţiunii în urma căreia s-a decis că PLDM să meargă la scrutin ca parte componentă a blocului ACUM.

Se spune adesea că într-o democraţie deciziile sunt luate de majoritatea oamenilor. Desigur, asta nu este adevărat. Deciziile sunt luate de o majoritate care ştie să se facă auzită şi care votează - şi acesta este un lucru foarte diferit" (Walter Henry Judd). Astăzi, la ședința CPN al PLDM, majoritatea care știe să se facă auzită a spus: DA, ACUM!", a declarat deputata PLDM, Maria Ciobanu.

Împreună vom reuși să creștem veniturile, să reducem corupția și să oferim oamenilor încrederea în ziua de mâine în cadrul marii familii europene. Cu cât mai mulți și mai solidari vom fi, cu cât mai unită va fi opoziția din Moldova, cu atât mai mari sunt șansele să demolăm odată pentru totdeauna dictatura”, au menționat reprezentanții PAS.

Blocul Electoral ACUM va fi creat de către PAS, condus de Maia Sandu şi PPDA în frunte cu Andrei Năstase. Alături de cele două formaţiuni ar putea participa şi Partidul Liberal. 

Opinia utilizatorilor debates.md:

În acest context, o nouă dezbatere a fost lansată în perioada 9-11 Decembrie. Astfel, 45% s-au declarat CONTRA, în timp ce 55% s-au pronunţat PRO acceptării PLDM în cadrul Blocului Electoral ACUM.

Vedeți mai jos rezultatele dezbaterii: