Partidul Liberal trebuie să participe la alegerile parlamentare în cadrul Blocului ACUM: rezultatele dezbaterii


Partidul Liberal trebuie să participe la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în cadrul Blocului Electoral ACUM. De această părere sunt majoritatea cetăţenilor care au participat la dezbaterea organizată de debates.md. De altfel, opinia acestora este împărţită şi de liberali care acum câteva zile au decis că vor merge la scrutinul parlamentar în cadrul blocului ACUM. 

"În acest fel o să consolidăm forţele de opoziţie. O să avem un singur bloc democratic, pro-european şi unionist în cadrul acestor alegeri parlamentare pentru a putea demola şi debarca de la dictatură regimul Plahotniuc –Dodon", a declarat liderul PL Dorin Chirtoacă după convocarea Consiliului Republican al Partidului Liberal.

Blocul Electoral ACUM a fost creat de către PAS, condus de Maia Sandu şi PPDA în frunte cu Andrei Năstase. Alături de cele două formaţiuni a anunţat că va participa la parlamentare şi PLDM. 

Opinia utilizatorilor debates.md:

În acest context, o nouă dezbatere a fost lansată în perioada 15-17 Decembrie. Astfel, doar 37% s-au declarat CONTRA, în timp ce 63% s-au pronunţat PRO participării Partidului Liberal la alegerile parlamentare în cadrul Blocului Electoral ACUM.

Vedeți mai jos rezultatele dezbaterii: