Alegeri locale în Chișinău. Profil de Candidat: Maxim Brăila


S-a aventurat în scrutinul electoral pentru ocuparea funcției de Primar al Capitalei și Maxim Brăila. Acesta este candidatul Partidului Popular din Republica Moldova. De altfel, Maxim Brăila este cel mai tânăr pretendent la șefia Chișinăului. Acesta are numai 25 de ani. Maxim Brăila are studii superioare și de profesie este jurist. În prezent, deține funcția de jurist-consult în cadrul companiei Î.S "CRARA".

Maxim Brăila este vicepreședintele Partidului Popular din Moldova și președintele organizației de tineret a formațiunii. În anul 2011, acesta a candidat independent la funcția de consilier în Consiliul Municipal Chișinău.

Chişinăul merită o administrație eficientă, transparentă şi în favoarea cetățenilor. Primul lucru pe care îl voi face în calitate de primar va fi electronizarea sistemului de administrare - E-guvernare la primărie. Acest mecanism va înlătura corupția și birocratismul în structurile Primăriei. Chisinaul merită să fie un oraș al tineretului, cu manifestări culturale, festivaluri și un punct   atractiv pentru turişti. Eu voi distruge stereotipul că tinerii nu pot gestiona corect și pragmatic capitala. Tinerii pot, au capacitați și au  dorință. Eu cred în Chişinău!”, a declarat Maxim Brăila.

Candidatul Partidului Popular din Republica Moldova este al noulea în buletinul de vot. Alegerile locale din Chișinău vor avea loc pe data de 20 mai 2018.

UPDATE: În urma scrutinului, Maxim Brăila a obținut un scor de 0,15%, adică a acumulat 331 de voturi. De altfel, acesta este cel mai mic rezultat înregistrat de un concurent electoral la Alegerile Locale.