Opiniile cetăţenilor: Bogdan Zumbreanu, noul director CNA


Bogdan Zumbreanu este noul director al Centrului Naţional Anticorupţie. Acesta a fost numit în funcţie pe data de 15 decembrie 2017. Noul director se bucură de o vastă experienţă în acest domeniu, mai ales că activează în cadrul CNA începând cu anul 2002. Până nu demult, Bogdan Zumbreanu este şef al Direcţiei Urmărire Penală. 

Potrivit ultimei declaraţii de avere, Bogdan Zumbreanu deţine în proprietate un apartament de 104 metri pătraţi, procurat în 2013 şi estimat la circa jumătate de milion de lei. Acesta are o maşină Hunday Tucson, pe care a achiziţionat-o cu 500 de mii lei, prin leasing. În domente, noul şef de la CNA a indicat că a intrat în posesia unor cadouri generoase precum bunuri de valoare şi sume importante de bani.

Numirea în funcţie a noului şef la CNA a fost susținută de numai 32% dintre cetățenii care s-au expus în cadrul unei dezbateri organizate de echipa debates.md. 

PRO:

Alexandru Vlad: El merita funcţia!

Tudor Rusu: Pro.

Dorin L: Dar cine ştie, poate va face mult mai multe decat precedesorii săi. Cred că merită o şansă şi după 1 an ne tragem concluziile.

CONTRA:

Emilia Morari: Contra.

Ilia Lungu: Negativ.

Dumitru Cibuc: Era de asteptat. Nu ştiu de ce au mai făcut circul acesta cu concursul.

Nadia Cojocari: Din moment ce are rude în PD şi dosare la CEDO pierdute...ce sa mai?