Widgetul Debates.MD, pe site-ul tău. Implică-te pentru o schimbare socială!


Ai un blog sau un website? Atunci profită de această șansă și mută cele mai tari dezbateri și pe site-ul tău. Pentru aceasta trebuie doar să înserezi codul de mai jos și să-l integrezi pe pagina ta web. Odată ce Debates.MD va da startul unei noi dezbateri, widgetul recent adăugat de tine se va actualiza și va prezenta subiectul pus în discuție.

Astfel, pe lângă faptul că vizitatorii vor citi știrile/ reportajele/ interviurile/ analizele publicate pe website sau blog, vor avea și ocazia de a se expune, vota și comenta un subiect de importanță majoră în societate.

Integrați acest cod pe site-ul dvs:

<iframe src='http://debates.md/index.php?r=site/widget' frameborder='0' width='100%' height='500px'  scrolling="no"></iframe>

Modul de funcționare a platformei Debates.MD este simplu. Se afișează o singură dezbatere pentru o perioadă determinată de timp, care poate varia între 3-4 zile. Aceasta poate fi sugerată atât de utilizatori, cât și de echipa proiectului. Cele mai votate comentarii sunt promovate pe prima pagina a website-ului. În baza activității pe site este format clasamanetul utilizatorilor. Numărul de stele acumulat reflectă nemijlocit ponderea utilizatorului în dezbateri.

Debates.MD a organizat 105 dezbateri pe subiecte sociale, politice și economice. Numărul de cetățeni care se implică în discuțiile din mediul online este în creștere. În cadrul dezbaterilor aceștia prezintă argumente convingătoare, idei constructive și soluții care ar putea rezolva multiple probleme din societate. Platforma Debates.MD a fost lansat în decembrie 2014.

Pentru a fi la curent cu dezvoltarea proiectului, urmăriți pagina noastră de Facebook.

Implică-te pentru o schimbare socială!