Viceprimarii propuși de Dorin Chirtoacă, respinși de chișinăuieni


Dorin Chirtoaca, afla in arest la domiciliu, a semnat o dispozitie in care propune la functia de viceprimari ai Chisinaului pe fostul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu si pe seful Directiei Sanatate din cadrul Primariei Chisinau, Mihai Moldovanu. O sedinta extraordinara a consiliului municipal Chisinau a fost convocata la data de 30 iunie.  

In prezent, doar o singura functie de viceprimar este executata de Nistor Grozavu, care este cercetat penal sub control judiciar in dosarul parcarilor cu plata. Cu toate astea, situatia la nivel de conducere in CMC ramane incerta. 

65% din utilizatori au resins aceste candidaturi in timp ce 35% sustin ca sunt candidaturi bune. Iuliana Cantaragiu considera ca Munteanu a făcut lucruri bune la mediu și a promovat și oameni buni în funcții la mediu, care au adus rezultate și a mai schimbat la față domeniu. Poate să o facă și la primărie.

Ramane sa vedem cum urmeaza a fi condus Chisinaul in urmatoarea perioada de timp, si cine va rezolva probleme care au fost acumuate in aceasta perioada, in special cauzate de calamitatile naturale din aceasta primavara.

Rezultatele complete ale dezbaterii: