Traian Băsescu ales în funcția de președinte al Partidului Unității Naționale


Duminica, 26 iunie, s-a desfasurat congresul Partidului Unitatii Nationale. In cadrul acestuia, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a fost ales in functia de presedinte de onoare. Deputatul in Parlamentul României, Constantin Codreanu, a fost ales prim-vicepresedinte al PUN. Totodata functia de presedinte al partidului va ramane vacanta pina in momentul cind va fi restabilitata cetatenia romana pentru Traian Basescu, declara Anatol Salaru.

Ana Gutu, prim-vicepresedinta PUN a declarat ca partidul se pregateste pentru alegerile parlamentare din 2018. Reamintim ca la 11 iunie Partidul Dreapta condus de Ana Gutu a fuzionat cu PUN. Candidatura lui Basescu a fost propusa de Anatol Salaru. Salaru a delclarat ca Basescu este unul dintre cei mai dedicati oameni politici din România fata de problemele romanilor basarabeni.

Cetatenii au fost intrebati cum apreciaza alegerea fostului presedinte al Romaniei in functia de presedinte de onoare al PUN. Dezbaterea s-a desfasurat in perioada 26-28 iunie 2017. La aceasta au participat 357 persoane.

Rezultatele dezbaterii: