Procesul de obținere a permisului de conducere: rezultatele dezbaterii


Desi s-au facut mai multe reforme in procesul de obtinere a permisului de conducere, numultumirea celor care doresc sa obtina un permis de conducere este la fel de mare.

Cozile mari si perioada indelungata cind te poti programa pentru proba practica sunt doar cite din nemultumirile cetatenilor. Întreprinderea de Stat “Centrul Resurselor Informaţionale de Stat “Registru” a anuntat ca persoanele care intimpina dificultati la proba practica, pot opta acum pentru masini cu transmisie automata. 

Chair si asa, majoritatea cetatenilor care vor sa obtina permis de conducere sau deja l-au obtinut s-au declarat nemultumiti de procesul de examinare, in special examinarea practica. Pe de alta parte, persoanele multumite de organizarea examinarii declara ca lectiile in plus si examenul repetat nu incurca niciunui sofer.

Cea mai frecvent problema vociferata de utilizatorii nostri au fost cozile foarte mari la proba practica, acolo unde esti nevoi sa astepti chiar si 5 ore pe timp de iarna, pina esti chemat la sustinere.

Dezbaterea s-a desfasurat la sfarsitul anului 2016. Din utilizatorii nostri, 894 si-a exprimat votul sau opinia in cadrul dezbaterii.

 Rezultatele complete: