Un vot de încredere pentru Anatol Șalaru


Retragerea sprijinului politic pentru actualul ministru, Anatol Salaru, a trezit reactii in partidele de guvernare dar si in societate. Un demers catre prim-ministru deja a fost inaintat de catre liderul PL, Mihai Ghimpu. Unii cetateni numesc aceasta miscare un moft politic care apare atunci cind cineva preia initiativa. Altii totusi considera ca ministrul apararii trebuie sa fie un militar, nu un om politic.

Echipa debates.md a selectat 8 opinii pro si contra care au fost plasate de utilizatori. La dezbatere au partitipa 597 persoane.

 

#1 Geo Georgică: Este unul din cei mai buni miniștri! Ghimpu să cedeze!

#2 Afanasie Grigorita: Anatol Salaru este o persona competenta si profesionista! merita acest post.

#3 Anton Leguma: E unicul care poate salva PL. Iar ghimpu cu polaritatia sa la intrecut pe rosca. il scimbati pe gimpu salvati partidu,alt fel in 2018 nici in parlament no sa intrati.

#4 Popovici Victor: Ca la moldoveni... Cum omul prezintă inițiativa cum este înlăturat... de aceia și rămânem o tara în mocirlă. Corupților doar marionetele le convin... sa tacă și să execute doar.

5# Mihai Popescu: Un ministru trebuie ales/demin pentru merite/greșeli, nu pentru că nu îi este pe placul cuiva.

6# Andrei Grigorita: Șalaru nu trebuie demis, ci susținut mai departe! Retragerea susținerii politice lui Șalaru, ca ulterior să fie demis, este o mare greșeală, chiar fatală pentru PL.

7# Deniska Ojog: Ministru apararii trebue sa fie un militar nu un om politic.

8# David Trofin: DA, a fost la guvernare de mult timp, si este complice la tot ce s-a intimplat.