Opiniile utilizatorilor debates.md privind declararea alegerilor prezidențiale drept nule


Petitia Partidului Actiuni si Solidaritate privind anularea alegerilor prezindetiale a trezit reactii pe in ambele tabere de votanti. In timp ce unii invoca multiple cazuri de incalcarii, altii reamintesc ca alegerile au fost monitorizate de multi observatori locali si internationali. Echipa debates.md a selectat 8 opinii pro si contra la cest subiect.

Va invitam sa le dezbateti:

TOP Comentarii PRO:

Pavel Guţu: Alegerile au fost fraudate, Observatorii internationali au fost selectivi stim cu totii asta. Pacat ca partidele proeuropene lasa balta aceasta situatie. Vrem alegeri anticipate.

Vitalie Pranitchi: 490 de persoaane au semnat petitia indata dupa epuizarea buletinelor de vot la Parma. Cel putin 1000 de persoane au plecat acasa epuizari dupa 5 ore de stat la coada!

Guglea Irina: Într-o țară democratică, poporul alege cine să-i fie președinte, poporul decide în cine să-și investească încrederea. Noi am fost privați de acest drept și manipulați

Victor Cuciurca: E foarte complicat sa nu vezi incalcarile care s-au petrecut. CECul da dovada de abilitati extraordinare prin omiterea cazurilor de frauda din lentilele ochelarilor

 

TOP Comentarii CONTRA:

Grigore Taban: Poate vă ajunge cu atîtea alegeri. Nu cheltuiți banii din buget, nu cheltuiți banii oamenilor căci și așa suntem săraci, iar prețurile cresc pe zi ce trece.

Vesterli Vadim: In 2014 diaspora moldoveneasca din Rusia tot nu a putut vota din cauza insuficientei de sectii , unde naiba ati fost atunci? Unde naiba ati fost "intelectualilor" atunci ?

Grigore Novac: Alegerile au fost libere și corecte recunoscute la nivel internațional, un nou scrutin nu ar schimba situația, vom cheltui alte zeci de milioane în zadar.

Лена Губарева: Daca observatorii internationali au declarat ca alegerile din 13.11 au decurs fara grave incalcari, atunci cine minte?